ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Στέφανος Στεφανής ξεκίνησε απο πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και πιο συγκεκριμένα με το Jiu – Jitsu, όπου μετά απο χρόνια έγινε αναγνωρισμένος εκπαιδευτής απο την ΕΦΕΟΖΖ, κάτοχος μαύρης ζώνης – 2 νταν. Και με το Kick Boxing όπου απέκτησε μαύρη ζώνη – 1 νταν.

Στην πορεία του γνώρισε το σύστημα αυτοάμυνας Κραβ Μαγκά της IKMF και έτσι πλέον τώρα είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής με βαθμό Expert 2, της IKMF. Είναι εξειδικευμένος σε πολίτες, παιδιά και στρατό όπου έχει περάσει με επιτυχία  τις παρακάτω  σχολές:

  • CIC (Civilian Instructor Course) – Εκπαιδευτής για πολίτες
  • KIC (Kids Instructor Course) – Εκπαιδευτής για παιδιά
  • MIC – Warrior’s Quest (Military Instructor Course) – Εκπαιδευτής για στρατό

Η εμπειρία του είναι αρκετά μεγάλη μιας και έχει εκπαιδεύσει πολίτες και παιδιά σε διάφορες σχολές της Αττικής. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων απο τους πλέον καταρτισμένους εκπαιδευτές της IKMF (GIT & EIT).

Το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισε να πραγματοποιήσει το δικό του όνειρο και έτσι ίδρυσε την δική του σχολή στο Γαλάτσι με τίτλο Stefanis’ Warriors όπου απευθύνεται σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται να μάθει αυτοάμυνα.

Ως λάτρης όμως των πολεμικών τεχνών και γενικά του αθλητισμού δεν μπόρεσε να μην εντάξει στην σχολή του και το Jiu-Jitsu, την Πυγμαχία, το Kick-Boxing, το Mma και την Καλλισθενική γυμναστική.